Szociológia

Hogy jön ide a szociológia? Mondjuk, a szabadidő felhasználásból, amelyet a kanapén nem gyerekcsinálással töltünk. A gyerekcsinálás – kutatások szerint – amúgy is pár perc, olyat is hallottunk, hogy elég ha csak nézzük a villogó zajládát. Mondhatnók, a legócsóbb szórakozás, ki se kell tegyük a lábunk hazulról, otthonunkban a nagyvilágosság.

“Cigánytelep Bács-Kiskun megyében. Országszerte több tízezren élnek víz és villany nélküli putrikban…”

…hehe..  A parabolákat meg a etnikai feszültség táplálja.

A legócsóbb szórakozás..mit is jelent? Attól függ, mit nézünk. Ha a Koola Kanált, hát, az kérem kereskedelmi. Ha nem néznénk, éhen halna tulajdonostól a díszletezőig. Így azonban, akár napi hetvenmilliót is tud költeni. Na, nem ilyen egyszerűen, hozzáadott értéktelenség filozófiájának kemény törvényei szerint. De legyen ez az ő baja, mi csak bekapcsoljuk az ócsóságot, s csak gyün a sz@r, csak gyün a sz@r.

Költeni persze a Koola is akkor tud, ha van bevétele. Bevétele akkor van, ha kellő mennyiségű koolarajongó kanapézik, azt hiszi ócsón, Pedig megveszi a dobozt, a hozzávezető kábelt, az antennát, áramot, a „csomagot” meg azt a sok szart nap mint nap,  a dobozban reklámoznak, továbbá a sok szarnak rekámját, beépítve a termék árába. Hehe… Hetvenmillió naponta az ezer nyugdíjas egyhavi ellátmánya, egyetlen tévécsatornától.

Mi meg a multikat akarjuk kizavarni innen, pedig azok legalább etetnek, ruháznak bennünket, sőt a kanapé is jobbára tőlük származik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük