Oltári

“Amerikában egy becsületes ateistának jóformán lehetetlen választott tisztségbe kerülnie” – írja valahol R.Dawkins az Isteni téveszme-ben.

Majd egy bizonyos R. Sherman nevű újságírót idéz, aki egy ízben azt kérdezte id.George Bushtól, hogy elismeri-e, hogy az ateisták ugyanolyan amerikaiak és hazafiak mint a többiek. “Nem, nem tudom, hogy az ateistákat állapolgároknak kell-e tekinteni, sem pedig, hogy hazafiaknak. A mi népünk Isten oltalmában áll.” – felelé a derék elnök. (Ménem veszi feleségül a Dávid Ibolykát, asse ért a focihoz…) Botrány ! (és piha !)

Natália nővér ( a XX. század nagy magyar misztikusa) ezt hallá a Szent Szűztől direkte : “Nagy a világ, sok az ország, de csak egy a tulajdonom belőlük: Magyarország. Az oltalmam alatt vagytok, másképpen kell gondoskodnom rólatok … a világ végezetéig.” – És később ezt Jézus megerősíté: “… a magyar nép Anyámba vetett bizalommal és szent büszkeséggel hangoztassa: győzni fogunk, Magyarország és a Világ Királynője által!” (*)

Itt az idő, hogy hadat üzenjünk Amerikának. A Gárda már készen áll. Sőt ! A jelek szerint már sikerült is beszivárognia és megvetnie lábát. Meg a nemnácik közé is. Hogy belülről bomlasszon. Az Oltalmazó felkötheti a nadrágját…

(*)Idézet: Felhívás. Éjjel nappal tartó Szentségimádás hazánkban – Földi E. atya (a Bazilika káplánja) szervezésében, 2005 július)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük