Borozó

Borozót tervez nyitni közpénzből az MNB, érinti meg ingerküszöbünk a hír, majd bele borozongunk hallatán, merhát..
Mermostmár, hogy a magyar nemzetnek mindene megvan, miért ne lehetne borozója is neki, biztosan a FED nek is van csak törvény ármány által titkosítva.

Nemisigaz, ezpersze, mert nem is a zemembé Úrizál borozót hanem a Pallas Athéné Domus Animae (magyar nemzeti) Alapítvány, akit a nemzet bankja azért alapított “hogy a közgazdasági gondolkodást megújítsák,” és ezzel a nemzet, a kockásingeseket kivéve, egy emberként egyetértett.

Ami a közgazdasági gondolkodás megújítását illeti, itten volt az ideje, hogy beléokítsuk a fafejekbe, hogy a GDP-hez nem feltétlen szükséges a “P” anyagi értelmében, a magasabb létsíkra emelkedéshez elég a GNP, amely “azt nézi, hogy hol keletkezett a jövedelem, nem pedig azt, hogy kik kapják meg.” A többi meg boldoguljon ahogy tud.

A közpénzről annyit lehet tudni, hogy közpénz az, amit még nem loptak el. Azért kell nemzetibankban őrizni, mert amilyen bamba népség vagyunk, úgy is csak elszórnánk mindenféle ostobaságra, vagy brókerMarcsik melleit hizlalnánk vele, játékpiramisokat űznénk meg mittudomén, és a köz meg éhkoppon maradna.

A nemzetibank meg vigyáz rá, hogy mindenkipénze ne má matracot, multit hízlaljon, hanem mindanyiunk javára forgattassék. Zsebünkből kifele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük