Gondagolgota

Nem oly rég, amikor még alig “dübörgött” az egészségügy, a vizelet leletben keresztekkel jelölték a páciens állapotát. Három kereszt az már nem volt semmi!

Nem tudom, tartalmazott-e támpontot az elmeállapotra vonatkozóan. A vizelet és a Kossuth tér összekapcsolása már-már tudatalatti az egyszerű halandóban, a Golgota már nem annyira, hogy a KuKluxKlan Baráti Körről ne is essék szó.

“..a Magyar Köztársaság bűnben és hazugságban született, ezért fel kell állítani a Golgotát és …”

ElGondalkodtam ezen. Először az jutott eszembe, hogy nem ez a mostani az első Magyar Köztársaság. Ha mégis ez utóbbiról lenne szó, hogyan jön ide Öszöd ? Dehát, nem történelemóra ez, hanem ez a demokrácia. Bármily nehéz is elfogadni, hogy ezentúl bárki eszelős kiállhat bárhová és önként vallomást tehet elmeállapotáról, az eredménytől függetlenül ezt soha nem használják fel ellene. Lehet, hogy a sétáló kutyát vagy a gazdit megbüntetik majd egyszer, ha a dög lepisili a keresztek lábát, pedig annál ez genetikai.

Azután az jutott eszembe, hogy születhetett volna a (legalább is a legutóbbi Magyar Köztársaság vérben is, ahogyan a köztársaságok általában szoktak. Akkor legalább vonható lenne némi párhuzam a keresztekkel. Ezt azonban megúsztuk, hála az Ellenzéki Kerekasztalnak, nem is volt olyan Szűrös zűrös.

És eszembe jutott az is, köztársaság-kereszt viszonylatban, hogy nem éppen a Kereszt szok elöljárni köztársaságok születésekor, sőt, leginkább megtesz minden tőle telhetőt, hogy ez a születés be ne következzék. És ez teljesen normális tevékenység részéről, mert ha az ország, a hatalom és a dicsőség az Úré, akkor a köztársaságnak coki.

“…a három kereszt múltunkat, jelenünket és jövőnket jelképezi”. Ez kérem szépen, vizeletnyelven szólva elég súlyos diagnózis. A Nemzet Orvosáért kiáltok ! Nyitná meg újra az OPNI-t. Országos Pihenő Nemzetmentő Idiótáknak – elnevezéssel, csak akad egy szponzor !?…

“A KOSSUTH TÉR ÉS AZ ORSZÁG HÁZA TÖRTÉNELMI MÉLTÓSÁGÚ HELY, A MAGYAR ANGYALI ÉS APOSTOLI SZENT KORONA ERŐTERÉBEN, ezért kérünk mindenkit, aki ellátogat ide és csatlakozik hozzánk, hogy IGAZ MAGYARKÉNT legyen jelen.”…

…és ne húgyozza össze.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress and Bootstrap4