Ereklye

Béla azt mondja, azért talál meg bennünket mindenféle nyavalya, mert nincs egy valamire való amulettünk.

Itt van nekünk a Kamaél örzőangyal, próbálnám megingatni, de úgy látszik angyalunk nem győzi. Az emberiség szaporodik, az angyalok meg nem, nem csoda, ha túlterheltek. Van egy rakás szent, meglehetősen mihasznák így holtukban, de mindig fogadnak valami boldogtalant boldoggá, rájuk kéne testálni, hogy amint átérnek, keressenek valami örző-védő mellékállást a nyugdicsőség mellé.

Ahogyan a jó öreg Aldous Huxley…(egészségünkre!) oly bölcsen levezeté: “Az ereklye csodatévő ereje nem nem az eredetéből fakad, hanem a hírnevéből, akárhogy tapadt is az hozzá. Az emberek adott hányada gyakorlatilag bármi által visszanyeri egészségét (jól kihányada magát..hehe..) vagy boldogságát amit elég jól reklámoznak.”

Reklámból meg van itt dögivel.

Ha csak azt nézzük (bár én rögtön elkapcsolom..) hogy Magyarország erősödik, és hozzátesszük Somelié Pálffy azon meggyőződését, hogy “a magyar egészségügyi rendszer az egyik legjobb Európában”, már nem is nagyon kell a danon, hogy aktíviák legyünk.

– Na, szedd össze magad, Béla, és ereklye el a patikába, hozzá fluimucilt…de mér? de mér?…mer megmondlak a lészomjas bácsinak !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük