Kabakosok

Nemrég vízionáltam az uborkaszezonról. Mostanára benne is vagyunk az érésidőben, és a két hét lejártával az agráriumért aggódók már feszegetik is, hogy mi is lesz, ha az uborkatolvajok megneszelik a termést.

A miniszterelnök az elején megígérte, hogy “két héten belül érzékelhető lesz a változás.” Az is lett. Valamire való vízfolyás mind otthagyta a medrét. Hehe.

visszaEsőisten elintézte a termést, ha nincs uborka, a tolvajoknak is más elfoglaltság után kell nézni. Ígéret kipipálva. Ráadásul a megígért rengeteg rendőr is megkerült, igaz nem annyira üldözőileg, hanem csak úgy, a Ki a legény a gáton c. Valóságshow vadonatúj évfolyamának szereplőjeként.

Még egy hét, és minden újra a régi mederben folyik tovább. A kobakosok persze nagy túlélők. A minap néhány felkapaszkodott kobakos már uborkafának képzelte magát. Már dűlni kezdett velük a karó, a Nagy Organizátornak huszonkilenc csapással kellett rögzítenie. Alig ért haza.

Az úgy volt, hogy a Nagy Organizátor berontott Brussel Pubi ivójába, amúgy kósahuszárosan. Csípőre tette a kezét és megkérdezte: – Melyikőtök festette pirosfehérződre a lovamat !!??

Fölállt egy nagy benga, (de a többiek is a derékövük körül matattak… – Én voltam, valami probléma van ??!

Mire a nagy organizátor: – Á, semmi, semmi…csak gondoltam szólok, megszáradt, lehet lakkozni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük