Nyasgem

Dr. H.GY. képviselő egy elvetlemült. Azt mondta Dani Ellának, hogy nyasgem. Történt ugyanis, hogy, hogy a képviselő úr lebukott. No, nem a welness medencébe, hanem elvileg. Élt a szórás szabadságával. Kiszórta a szemetet. E. Józsi meg kiszúrta.

Dr.H.Gy. törvénytisztelő ember. Különben nem lehetne képviselő. (Nem röhögni !) A szemetet akkurátusan a szeméttartóba dobta, kötegelve. (Esetünkben a szeméttartó valódi, nem a képviselő testület tanácsterméről beszélek.) Mert, hogy a szemét az oda való. (A szeméttartóba. Dobhatta volna szelektíve is, de épp nem volt ott egyetlen TV-csatorna sem.)

Nem úgy Emberek Józsi szerint! Emberek Józsi szerint a szemét a postaládákba való, az embereknek joguk van tudni, (merni, tenni..) vissza is rámolta oda rendesen. Azután elment magyarosan, árulkodni. Dani Ella pedig számon kérte a képviselő úr tettét. (Mondtam neki, az ő száján kérje..)

A képviselő úr ” a szégyenérzet legkisebb jele nélkül közölte”…azért dobta ki, mert “Csupa hülyeséget szoktak írni.” Ami persze szégyentelen tájékozatlanságra vall, mert egy sor aljasságot is írnak, meg gusztustalan bulvárt, ( a hirdetésekről nem is beszélve) de hát Dani Ella meg a többiek végül is ezért kapja a fizetését az illetékes médiacézártól.

Danikáék lánya szerint “talán még sem ez lenne a véleménnyilvánítás megfelelő módja” és ebben én mélységesen egyetértek vele. Mérsékelt középkonzervatívliberalistahumanista emberként magam is úgy gondolom, talán a nyilvános elégetés mégis csak túlzás lenne. Így csak begyújtásra használom polgárinak látszó kandallómban. (“Gyújtsad a lángot…”) Ha már Ember Spammer Józsiék berámolják, kéretlenül, a postaládámba.

Amúgy, Dr.H.Gy. képviselő “saját intelligenciájától vezérelve” tett nyasgemje tényleg nem vall jó ízlésre, és némi perverzitásról is árulkodik. Ilyesmit mégsem lehet elvárni egy területi szerkesztőtől. Én legfeljebb hülye megélhetési pichának nevezném, de nem teszem, mert volt gyerekszobám.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük