Eszméletlen

A Szent Korona Tanról egyszer már megemlékeztem. Csak úgy tintaPacákosan, első blikkre. Gondoltam, maj\’ visszatérek és tematikusan feldolgozom, ha már úgy érzem, dereng egy-két lux az örök világosságból. És gondolhatjátok, mekkora kő esett le a szívemről, amikor rátaláltam a MAGYARázatra.

Elolvasom, megértem, azért magyarázat. Hogy az idiótáknak se kelljen ostobán meghalni. Megtudtam azt is, hogy az általam inkriminált Alkotmány csak része és következménye a szakráciumnak, nem jöhetett volna létre, ha nincs szilárd örökérvényű eszmei alapja, nevezetesen a Szent Korona Eszme. És ebből a Korona csak jelkép, az Eszme manifesztálódása.
“A Szent Korona eszme a magyar államot létrehozó és fenntartó nemzedékek jogtudatában végbement fejlődés eredménye, alap-meghatározó parancs,…ezek a parancsok évtízezredekalatt bizonyították azt, hogy eszmeként ez az értékrend az, ami erkölcsi tartást adott nemzetünknek,”…kezdődik ekként a magyarázat.Eddig világos, nem? Elmagyarázom.
Tehát a magyar államot ezer évvel ezelőtt létrehozó Eszme az a parancs, amely a létrehozás utáni nemzedékek jogtudatában fejlődött ezer évig, mígnem eredményként létrejött. Azután visszament a pleisztocénbe bizonyítani, másképp nem alkothatott volna államot. Ezért jó az Eszme. Nincsenek korlátai, szabadon lebeg az agyvizek felett. A több tízezer éves megjelölés a pleisztocénba vezet, és tartama az (10000 éve véget ért) utolsó jégkorszak idejére esik.
A merjünk Szent Koronát álmodni szellemi elődeink még nem találták fel a lovat és az íjat, noha ezek a honfoglalás és államalapítás kontinuitásának nélkülözhetetlen eszközei. Ezt az időszakot változatos emberi tevékenység jellemzi. A mindennapi betevő megszerzése mellett embereink kézműveskedtek, használati tárgyakat, ékszereket, hangszereket készítettek.
Munka után pedig munkálkodtak az Eszmén, mert a barlangi tűz fényénél is világosan látták, „hogy a Kárpát medence mintájára kell az emberiségnek szerves egységgé szervezõdnie.” Nem tudom, tekinthetjük-e az Eszme első szellemi műhelyének Szeletát. A régészet-geológia-antropológia gátlástalan összeesküvőimindenféle baromságot összehordanak holmi medvekultuszról, koponyaoltárról, rituális gyilkosságokról és kannibalizmusról.
Ennek pedig kézenfekvő magyarázata van, mégpedig az, hogy az Eszme hordozóihoz más csoportok is keveredtek. Ám az Eszmét megkérdőjelező, netán elutasító másoknak szembe kellett nézniök azzal, hogy „az itt õshonos magyarságnak az volt az isteni küldetése, hogy szelektálja a bevándorlókat kultúrájuk minõsége szerint,…”
És nem maradt más választásuk, mint továbbállni, útra kelni nyugatra, hogy azután tőlük származzanak a nagy közép-amerikai kultúrák. Na, ezek aztán kedvükre rituál-gyilkolhattak, ehettek embert. Az Eszmének köszönhetően mi itt vagyunk, míg a renegátok eltűntek a történelem mocsarában.
Nem tudom, mit mondhatnék ezek után. Tudom, választanom kell. Vagy elfogadom az Értékrendet, és parancsai szerint élek, sőt kötelességem benneteket is erre kényszeríteni, vagy nincs helyem e világon. Számkivetett vagyok/leszek, ötmilliárd magammal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük