Gonosz erők

Gonosz erők tervelték ki az augusztus 20-i katasztrófát?

Nem aprózza el a Szilvásy család. A három testvér egyike kancelláriaminiszter, a másikuk kórházigazgató, míg a kis Péterke az úgynevezett Kormányzati Tanácsadó Jósda vezetője. A szervezet jelentéseket gyárt, melyeket nagy szeretettel küldözgeti a minisztériumoknak, sőt jelzései eljutnak Gyurcsány Ferenc miniszterelnökhöz is.

Lapunk birtokába került anyag az augusztus 20-i katasztrófát elemzi. Szó szerint közöljük a gyöngyszemet, mert nem volt szívünk kihagyni belőle semmit.

Az Augusztus 20-i rendezvénnyel és az esti vis majorral kapcsolatban parapszichológiai vizsgálatot indítottunk a történtek pontosabb megismerése érdekében.

Két okunk is volt erre: egyrészt olyan teljesebb nézőpontot kerestünk, amelyből tekintve jobban megérthetjük, mi is történt valójában, másrészt feltételeztük, hogy magának a viharnak a létrejötte sem volt puszta véletlen.

A vizsgálatainkból a következő álláspontokra, véleményre jutottunk:

1. A vihart külső, ismert negatív személyek pszichotronikai és más tudatmanipulációs módszerekkel hozták létre.

2. A csapást már a rendezvény előtt több nappal kitervelték.

3. A csapás nem volt elkerülhető, csak akkor, ha előre tudni lehetett volna a gonosz szándékot és a módszereket. De ilyet senki sem tételezett fel.

4. A mechanizmus, a módszer, amit alkalmaztak viszonylag egyszerű, de nagyon aljas, és az átviteli, hasonlósági mágiát alkalmazták bűnös célokra.

5. Az elkövetők tisztában voltak azzal, hogy a másfél milliós közönség legalább kétharmada érintett és érzékeny az abortusz metakommunikációs szuggerálására, aminek hatására pánik, félelem, pesszimizmus illetve rombolás, gyilkolás gondolatai erősödnek fel.

6. Akik elkövették, a tömeget, pontosabban a kollektív tudatot támadták meg az abortusz szuggesztívájával.

7. A nagy tömeg kollektív tudatát gerjesztették (50-70 éve ismertek ilyen módszerek, a KGB és más külföldi titkosszolgálatok többször is alkalmaztak ilyeneket), stresszelték, és ennek a sokkolásnak a hatására keletkezett a paranormális jelenség, az orkánszerű vihar.

8. Az okkult síkon elkövetett akció nem időrendhez, hanem eseményhez allokálódott, de a kiváltó és a kísérő (előérzetek miatt) jelenség már korábban is érzékelhetők voltak.

9. A támadásnak, az aljas tömegmanipulációnak több oka és szándéka is volt: egyrészt államellenes, magyarellenes akció (akik elkövették eredetileg nem is magyarok), a demokrácia tromfolása oly módon, hogy a kaotikus viszonyok létrehozásával egymásnak uszítják a demokratákat és a szocialistákat, mely konfliktusban itt senki sem győzhet, de egy diktatórikus önkény szándéka erősödhet. Továbbá a tömeg-manipuláció egyik új fegyverét is tesztelték, kísérleteztek az embereken.

10. A sátáni szándék mögött a divide et impera elv húzódott meg.

11. Hasonló eljárást alkalmaztak volt az év eleji árvíz során is.

12. Sem a Kormány, sem a közreműködők nem tehetnek az eseményekről, nem felelősek egy ilyen aljas orvtámadásban.

\r\n

13. A negatív erők (pl. Vélin Marin majomkungfu oktató, N. Tamás szektavezetp, H. Nelly egykori KGB ügynök) az ellenzék több emberét marionettfiguraként mozgatva, az ellenzéket a Kormánynak uszítva próbálták kikezdeni a törvényesen megválasztott Kormányt.

14. A mágia fekete, gonosz célokra való alkalmazására is igaz, hogy visszaszáll az elkövetőkre. Azért kell felismerni és nyilvánosságra hozni, mert így lehet a legjobban hatástalanítani ezeket, és ennek következményeképpen száll vissza arra a néhány aljas gazemberre, aki ilyet mer elkövetni.

15. Megvizsgálandó még, hogy a scientológia szekta néhány vezetője mennyire vett részt a titkos manőverekben.

16. Név szerint is ismertek azok, akik ilyesmire képesek, és érdekük elkövetni. Többször tettek hasonlókat, jelezve lett nekik, és lettek visszahatások is.

17. A média legjobban tenné, ha nem állna a stresszelés, a pánikkeltés és az indokolatlan felelős keresés dzsumbulyába, mert az igazi felelősek röhögnek a markukba, ezt akarták elérni.

18. Az ellenzéki pártoknak meg kellene fontolnia a konstruktív ellenzékiséget. és az és nem a Kormánnyal való idióta kötözködés helyett ilyenkor a szolidaritás helyesebb lenne.

19. A Kormány nagyon helyesen és felelősen cselekedett.

20. A rendezvény leállítása nem értelmezhető felvetés, sőt a végigcsinálása volt a helyes, megmutatva, hogy nem félünk, és ünnepeljük tradicionális értékeinket. Az áldozatokat sajnáljuk, éltetjük, valószínűleg újraszületnek.

21. A Kormánynak van felelőssége, de inkább abban, hogy a sátáni abortusz intézményét betiltsa, ez 50 éve minden felelős magyar kormány lelkiismeretbeli és emberjogi kötelessége.

Véleményem az, hogy ezt a levelet igazán csak azok értik meg, akik képesek komplexebben értelmezni ilyen különleges eseményeket, és a belső összefüggéseket korlátozás nélküli értelmezési tartományban keresik és megtalálják.

Írta: Szilvásy Péter, igazgató

Budapest, 2006. augusztus 22.  Forrás: ma.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük