Warning: Declaration of AMW_Related_Sub_Items_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /web/htdocs4/belayahu/home/www/wp-content/plugins/advanced-menu-widget/class-advanced-menu-walker.php on line 0
Rezsim – Firkál(g)atok

Rezsim

Nem, nem az Oriási Vezér autokratikus szocializmusát tűztem pengellérre pengeélre, a cél önösebb.

A rezsidémon sorozathoz lenne ismét hozzátenni valóm. Mindig megzaboláz magbabonáz a statiszterek azon viszonyítása amelynek rettentő tudálékos tudományos elnevezete így hangzik (ha kimondjuk): az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Azonkívül, egy baráti beszélgetésben, hangot adtam abbéli érzetemnek, hogy nekem úgy tűnik, a rezsibiztos kinyomtatása ellenére nem igazán érzem érdemi avulását javulását annak az izének, ami az életszinvonal állapotának jobbulása lenne, de állítólag a jóból csak keveseknek keveset annak.

Az alábbi ábrázaton a két vonal az év első négy hónapjának cikcakja látható, és a piros vonal az a kék vonal, csak azonosan idei időszakból.

Sok következtetést nem érdemes belemagyarázni. A “görbe” érdekes vonalait az első negyedévben jelentkező egyszeri költségek, végelszámolások tördelik. De innentől lesz majd érdekesebb. Vagy nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük