Nem vizesnyolcas

 Nem vizesnyolcas hanem 100 víz. Hát ezt nézzétek meg! Biztos, hogy ti is már millióegyedszer láttátok…..- én eccerűjen el vagyok bájolódva, hogy lehet EGY RONDA HÁZ ILYEN CSODÁLATOS ?!

Ha megtudjátok, hogy familiám, barátaim hiába keresnek oly nyomtalanul eltüntem, súgja meg közületek valaki, hogy jól nézzenek körül a Pécs-Bécs intercity-vel elérhető …. osztrák fővárosban, s ott is a Hundertwasser-ház környékén! Kunsziék – nagyon okosan – advent idején járnak Bécsbe, … -na ezt is lehet, hogy kipróbálom egyszer! Na meg egy Sacher-tortaszelet valamelyik bécsi cukrászdában! Ma kisütött a napocska / a Lizi-Liszka/… talán ez hozott ilyen hangulatba. Csillog a hó a napfényben amikor kitekintek, és talán az influenzát is megusszuk, s a TÉL majd csendesen visszavonul, ( Zulejka szerint: naná, majd megusszuk tán a locs-pocs-ot…csak várd, mint koldusasszony az arany fülbevalót….!!!)…hamarosan Mohácson is elkergetik a busójárással a ménkű-hideget,…….!!

Na szóval kedves barátaim , ez volt itt a körítés: a tél, meg tortaszelet, az igazság az, hogy valamiképpen szóba ( írásba) akartam hozni ezt a linket a százvizes házzal, és így legalább addig sem a mindent elöntő Valentin-nap van terítéken. Ezt a szegény “Idegenül-Bálint” -ot nagyon ” ki-nem-állom “.

Nála jobban már csak a Halottas-halovén útálatosabb! Na itt jártam, oszt megyek Allegóriába, – mert csuda amit ott míveltek – majd nézgelődöm még tovább is!! A FÉSZ(kes)BÚK-on már jártam, sikeresen fel is húztam magam. 13 éves Réka unokám tegnak megfedtem, hogy minek ír ily ökörséget, hogy ő ” kapcsolatban” él ! Nagy nehezen tisztáztuk, hogy az nem egészen a Zapával-zanyával -és-a-bátyjával együtt élést sugallja!! Édes szótfogadó kis unokám így kedvemért eme adatot törölte !! EREDMÉNY: Ott diszeleg a fészkesbúkon, hogy ” értesítlek, hogy Réka Petőmár nem él kapcsolatban, hanem egyedülálló” ……..!!!

Na így osztogasson a zember fia/lánya “jótanácsot” !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük