Egy kis vulgár

Kezelőorvosom szerint költőien prosztatitisz. Pedig csak nem tudsz hugyozni.

A társadalom különböző rétegeinek nehéz elmagyarázni a dolgot. Nagyjából úgy zajlik, hogy állsz a klozet felett (ülve sokkal nehezebb) duzzadt, lógó farokkal, másodpercenként jönnek a tológörcsök. Pisi az nem. Ha már gyakoroltál kicsit, és el tudsz lazulni pár pillanatra esetleg néhány csepp. Na, ezen felbátorodsz, és rásegítesz, és ekkor két dolog történhet, megindul, vagy összeszarod magad. Férfias játék. Szaros rulett.

Ilyenkor sötét gondolatai támadnak az embernek.A teremtés koronájáról. Ha valaha Teremtőm elé állhatok, hétszentség, hogy megkérdem tőle, hogy a faszba jutott eszébe a húgyvezetéket a prosztatán átgyömöszölni ?!

Amúgy a bacikat kérdezte valaki erről ? Mármint koronáról. Szétröhögnék magukat. Mocskos kis népség. Hétvégén lepnek meg, hogy ne tudj orvoshoz menni. De csak érjem meg a hétfő reggelt, megkapjátok a magatokét.

Reggel tehát urológia. A főorvos úr volt iskolatársam. A polcra teszem a reggeli elsőt. Első ötöt. Annyi már látszik valami mennyiségnek. Ezután csak egymásra nézünk, mint Dumbledore és Sirius Black. Visszajött – mondja. Bólintok. Több szó nem esik. Egyeztetjük az óráinkat. Ki tudja, nem ólálkodik-e a folyosón valamelyik dementor éltes takarítószemélyzetnek álcázva az egy betegnek járó protokoll miatt. Azután felírja nekem a legjobbat. Régi ismerősök vagyunk, szándékosan sohase ölne meg.

Pár napra már érződik a hatás. Fordul a kocka, a pisilés megindul, megy ülve is, a hólyag mintha be akarná hozni a lemaradást akkor is pumpál, ha nincs mit. A kaka viszont elakad. Hol vannak ilyenkor a barátok? Hogy együtt nyomjunk és lihegjünk…

A hatodik napra a gyógyszer végre kifejti összes hatását, a mellékeket is beleértve. A pisilés működik, a gyomrod, epéd, veséd egyetlen görcskörtánc, „hét kis tánc, meg egy keserves.” Hallucináció, rémálmok, légzési nehézség, eszméletvesztés, érgyulladás, fekély, sárgaság, zsibbadás, látászavar, rángások, izomgörcs egyenlőre nem tapasztalható.

Különben is, ha pisilni tudsz, a többi már smafu. Fékom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük