EM(meg)MI

“Jaj, nem tudom, mi az oka, tán a tavasz”, deazmán igaz, hogy amint lehet, megyek kifele a kiskertbe.

Ma meg vásárnap is van, és Jimmy of Fülig intelmei szellemében vasárnap ne trollkodj, hülézz le senkit (hat nap mindenre elegendő..) Csak ha muszáj.

Hallottunk már a emútmúltban mindenféle magyarost blogszerte( antimagyar, hüjemagyar, mélymagyar stb.) de arra álmunkban sem gondoltunk (mer’ mi mernénk ugyan, de álmunk önjáró..) hogy magasról tesznek ránk hozzá.

Mégpedig misztériumi minisztériumi magosságból. Balog Nyelvnyújtó(tuggyukhova) Nyelvújító Emberformás Emberi Erőforrás miszter találta volt kifejteni, “hogy a kormánypártnak miért kell a „szívmagyarok” mellett az anyagiakra érzékenyebb „zsebmagyarokra” is figyelnie. Figyelő szemetek. Zsebmagyarokra vessétek.

Azért ez már morvai mélységekbe illő. Kaszáskrisztinél legalább voltak a zsidók meg  ők, de ez most egyetemesebb.

Bizonyára szórakozottságból mondta – próbálja védelmezni vélelmezni a sajtó valahol, de ez is visszaüt, mert esmét Kriszta jut eszünkbe, mivel kellene szórakoznia egy EMMIre ennyire szórakozott miniszternek, akár metélt, akár nem. (*

-Lelki szegénység – próbálja mentegetni Béla is, de ki kell javítanom, olvasol te?!, rászorult ! – nincs olyan, hogy szegénység!..de mélyen belül tudom, hogy a szív a fontos, nem a haj. Amíg ezek fennhajaznak a keményen dolgozó kismagyar csak szív…

-Lelki rászorult…ez jó..

-befejezhetem?…kismagyar csak a szívlapátra tud gondolni…

(* “Obszcén és antiszemita hangvételű levelet küldött egy, az Egyesült Államokban élő magyar zsidónak Morvai Krisztina. A Jobbik EP-listájának vezetője szimplán azt ajánlotta Barát Gábornak, hogy: Nagyon örvendenék, ha a magukat “büszke magyar zsidóknak” titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük