Kétéltem

Megint témámnál vagyok. De muszáj nekem ezzel tisztában lennem, néhány nap van már csak hátra és megint világvége.

Most úgy lesz, hogy nem lesz. Egész vége. De lesz egy kis zűrzavar, ugyanis a Föld (világ) az egész galaxissal együtt belép a null térbe. (*) Nem csak úgy betér, ki is tér belőle pár nap alatt, de ezidőben teljes sötétség leszen, megszűnik mindenféle elektromosság. A gyertyaöntők már rá is izgultak. De az igazakkal nem történik semmi baj, csak ne tegyék ki a lábukat a házból és tartsák szárazon a gépfegyvereket. Hogy mi áll közénk és a Nap közé nem derül ki pontosan, (nyilván a null tér?) de ami a teljes sötétséget illeti, azt hiszem a hírhozóknál már el is kezdődött.

Szóval, izgalomra sok ok nincs, ha jók voltunk, számíthatunk a reinkarnációnkra is. Az ebben tudósok kiszámolták, hogy “mindenkinek 2160 év alatt legalább kétszer kell megtestesülnie.” De egy jeles filozófus szerint felgyorsult világunkban ez az intervallum egészen pontosan hét-nyolcszáz évre is csökkenhet. Földi időben, a null tér mellőzésével. “Általában egyszer férfiként, egyszer pedig nőként kerülünk elő újra. Lehetséges, hogy a fizikai világ és az inkarnációk sorozata egyszer véget ér, de az antropozófia azt tanítja, hogy a lélek az anyagon túl is élni fog, más létformákban.”

“Figyelembe véve legutóbbi előfordulásomat, mely szerint -egészen pontosan- a tizenharmadik század körül nőként regnáltam, hát újabb test-öltésem éppen aktuális. Emlékszem, akkor szűk látókörű és beképzelt voltam, gúnyos lenézéssel kezeltem mindenkit, aki ellentmondott nekem, illetve akiről úgy gondoltam, hogy intelligenciája meg sem közelíti az enyémet. Sekélyesen gondolkodtam és felületesen éltem. Van mit jóvá tennem.

Amiként a tárgy tudományos szaktekintélyei kísérleteikkel igazolták „a lélek, bár testről testre vándorol az idők folyamán, egyszerre csak egy fizikai formát birtokolhat. Vannak azonban, akik szerint nemcsak egymás után, hanem ugyanabban az időben is felvehet egyetlen lélek különböző testeket” – olvasom F. E. Mina dolgozatában.

S, tölt el a rémület. A Béla.

Ez a szűk látókörű, gúnyos, sekélyes életű némber nem tudta kivárni a sorát. Megreinkarnált és én meg még itt vagyok…vagy voltam…s, pont az én testemre jött gusztusa anyagizálódni. Persze nem jött össze neki, én se vagyok akárki, aki csak úgy odadobja a testit holmi fuvallatnak. Így jártunk. Hála az egészséges életmódnak, ép testben két lélek.

Ha valaki kételkedne a null tér létezésében:

 

(* Legyen a1, . . . , ak bázisa ϕ nullterének (def ϕ = k).Egészítsük ki ezt V1bázis´av´a az ak+1, . . .,an vektorokkal –  ϕ(ak+1), . . . , ϕ(an) bázisa ϕ(V1)-nek. Az nyilváanvaló, hogy ϕ(V1) = L(ϕ(a1), . . . , ϕ(an)), s ϕ(a1) = 0, . . . , ϕ(ak) = 0 miatt ϕ(V1) = L(ϕ(ak+1), . . . , ϕ(an)). Másrészt ϕ(ak+1), . . . , ϕ(an) lineárisan független, hiszen ha αk+1 ϕ(ak+1) + . . . + αnϕ(an) = 0 akkor ϕ(αk+1ak+1 + . . . + αnan) szintén 0.

Ez, gondolom, mindenki számára közérthető, világos és egyértelmű.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük