Fekete hétfő

‘Fekete hétfő’,’ No, mit írnak az újságok, Nyalóka? Nem a mi újságjainkra gondolok, azoknak én leírtam mit írjanak, hanem a puccsmédiára. 

-Hát, Főnök, mindenfélét, de leginkább ilyeneket: “Fekete hétfőre ébredtek a magyar munkavállalók”, meghogy “Orbán bezzegcége is tömeges kirúgásokról döntött”, a GKI szerint “minden harmadik cég elbocsátásokat tervez”…a többi lator meg már megint az egymillió munkahelyet reklamálja, hogy hazudtunk nekik, meg ilyenek…

-Nem hazudtunk, Nyalóka. Csak ezek még olvasni se tudnak. Ezért kell nekem a Rózsi. Mi azt mondtuk, Nyalóka, Teremtünk egymillió munkahelyet. Érted, Nyalóka? TEREMTÜNK, ( a szám nem érdekes) munka helyett. A Pali titkárságán gépelték le, én csak felolvastam.

-Igaz, Főnök…A Mi Lapunk például azt írja: “Félezer új munkahely létesülhet év végéig a világcég magyar üzemében”.

-A világcég az nem multi, ezt jegyezd meg, Nyalóka..A Cirókait meg hívd fel, írjon kétezret. Ha már létesülhet

-De, Főnök, a zemberek a fizetési borítékok miatt beszélnek fekete hétfőről, az mondják…

-Kifehérítjük, Nyalóka, kifehérítjük…(* ez a nap is csak 24 óra. Különben is, a pénz nem boldogít.

 

(* A fideszes többségű hajdúhadházi városi képviselő-testület a legközelebbi ülésén egy olyan előterjesztést kíván megtárgyalni, amelynek értelmében 60 százalékkal növekedne a képviselő-testületi tagjainak tiszteletdíja.

 

One Response to Fekete hétfő

  1. Laya szerint:

    “Március 15 az ország legmeghatóbb Nemzeti ünnepe…Emelt fővel és büszkén fogok kiállni az emberek elé, mert támogatásuknak köszönhetően megerősödött bennem az érzés, hogy senki nem alkalmasabb nálam a miniszterelnöki poszt betöltésére.” O.V.
    http://www.ma-reggel.me/2019/02/orban-viktor-nagykepu-bejelentese-azert.html?fbclid=IwAR0UNzwPHkLSQpkKKoi2xVGXofaJtchrsPk_VxJ0VIgLRDII6VGlgz8hP74

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük