Böjtölök bakker..

… ateista létemre! … Brühüüüü! Kel​lett nekem rongybicikli fakerékkel! Gondoltam, végső nyugdíjba vonulásom előtt kissé fölgenerálozom magam. Körömcsicsálás után lenyúltam egy kupont fogfehérítésre, mert baromi fontos hogy az ember a teljesen fogatlan Kari faternak tetsszen Zalában. Neki aztán tényleg több füle van, mint foga, mert fül kettő, fog zéró. Na, mindegy is.

Pénteki délig tartó dagonyázásomat a munkanapokon szokásos kelés helyett másfél órával előbb abba kellett hagynom. Aztán meg mentem körbe, mint mérgezett egér, mire rájöttem, hol van ez a dentálizé. De nem tudtam eléggé elkésni, mert a ledlámpát buzgerálta a szerelő, ami éppen pont az én kezelésemhez is kellett.

Na, mostan úgy érzem magam, mint a szélesszájú béka. Lehet, hogy fülig ér a szájam a nagy erőszakoskodástól, de ha nem is, az érzés mindenképpen olyan, mintha körbeérne a fejemen is. Hogy a fogam fehérebb lett-e … lóffff … Enci szerint igen. Mondtam, Enci ne hazuggyá, mer nem hoz semmit a nyuszika, a jézuska meg még azt is visszaviszi, amit karácsonyra hozott. De csak röhögött, és aszonta, fehérebb. Jóasszony.

Most mibe kerül neki ilyen kis ártatlan hazugság?

Én aszondom, maradjunk annyiban, hogy nem lett setétebb. Ezt mondjuk mondták is a vicces nőcskék ottan, hogy garancia nudli, azt bizton állíthatják, hogy sötétebb nem lesz. Na, kösz.

És lám! Nem beszéltek mellé. Mikor a múltkor ez a tetű Farek aszonta, jé, neked milyen sárga fogad van, mondtam neki, hogy jóvan, a tiéd fehér, viszont hótt kopasz vagy és bibircsókos!

 Hajam még van. Má az is valami.

A fogszínminta szerint 2 árnyalattal lett világosabb a fogam. Hát … a lófütty tipikus esete, magzattyaim. Hálivúdi mosoly! Ha-ha-haaaa!  És most 10 napig csak fehér és átlátszó dolgokat ehetek-ihatok. Brávó! Székelykáposztát akartam főzni hétvégére. Hű de hülye vagyok!

De ez még semmi! A reggeli intrabénás 4 adagos kávécskámmal mi lesz? Most 10 napig folyamatosan aludni fogok, vagy mi a franc? Mert anélkül ébreszthetetlen kómában vagyok. Na, bakker! Má megin jól föltaláltam a tyúxarban az ütőeret!

De!!! Tudjuk!​ Giza minden szarban talál egy kis vaníliáscukrot! Még életemben sem böjtöltem húsvét előtt, kivéve egyszer nagypénteken véletlenül nem ettem húst, hát most kiteszek magamért! Első megközelítésben főzök egy kis tejberizst.

Affrancba! A hűtőben meg ott van a mangalicakolbász és hurka megsütve. Giza, Giza, bazmeg, má megin nem láttál tovább az orrodnál !

Kiteszem a nagyitós tükröt a konyhaasztalra, és vicsorgok majd bele, amikor megennék valami jó sárgát, pirosat, lilát, barnát, hupikéket, meg szidalmazom szegény felmenőimet.

Na csá, sárgafogú szerencsétlenek! Csak zabáljátok a céklát, répát, paradicsomot, fúúúúj!! Mélyen megvetlek benneteket!

One Response to Böjtölök bakker..

  1. Sacátok szerint:

    De jó volt újraolvasni!

    Jaj de nagyon hiányzol ÉDES GIZÁM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük