A mi utcánk

Nem annyira óbeszép, de még csak tavaszelő van, amikor belombosul, már sokkal barátságosabb.

Választási év lévén várakozással tekintettünk…na nem igazán a jövőbe, mint inkább a fénysorompóra, a jövő – mint tudjuk – elkezdődött, legalább is a kőbánya-kispestről jövő, hamarost ideér.

Szoktunk mi ilyenkor valami “ajándékot” kapni a versengő pártoktól, mind az egytől amelyik éppen. Legutóbb egy járdát. De mostan semmi, csak egy lakossági fórum, ahol megvitathattunk volna némi minket is érintő forgalom szabályzást. Hogy kellően felkészülhessünk, a meghívót már előtte nap délután postaládázták, így nem lehetett nagy vita, másnap már szerelték is a táblákat.

Pedig egy kis kátyúzás jól jött volna, hogy mi is jól jöjjünk, ne cikk-cakkban.

Annál is inkább, mert mifelénk kátyú teszi az utcát, izé…a daraboktól (mármint a javítástól) van egyben az úttest, mert egy hajdani még pártállami felbuzulás bűvöletében (legyen Kispest pormentes) egyszer csak jöttek, sóderoltak, lajtosból bitumen-spricceltek, kicsit hengereltek, s lőn pormentes.

De azért nem vagyunk mi mostohagyerek. Most is gondodkodó pártállam van, és lám ! – mi is bekerültünk a táblaprogramba.

 

Mármost hajthatunk nyugodtan. Legalább tudjuk, ha tengelyt akasztunk holmi gödörrel, magunkra vessünk, ők szóltak !

Ellenzék figyelem ! Talán még időben szólok. Aki nékünk utcanév táblát garantál, netán megtoldja egy zsákutca táblával…?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green