Szarakodás

Tegnap volt a WC-k világnapja. Ez alkalomból nem a fajanszra haragszunk, hanem azokra, akik vízzel öblítenek, így juttatva vissza az anyagot a természetes körforgásba.

Állítólag lázas kutatások folynak az irányba, hogyan válik el a sz@r a májá…akarom mondani a pisitől. Technokreatív ember lévén, lelki szemeim előtt különféle konstrukciók jelennek meg, amik már az edényen(ben) elhelyezkedve elejét veszik a koedukációnak.

A férfiak esetében viszonylag egyszerű megoldások lehetségesek, egyszerű csőtoldással, ám a hölgyek esetében komolyabb anatómiai tanulmányokat kellett abszolválni az ő hasonló célú berendezésüket illetően, különös figyelemmel a 18-30 éves korosztályra.

Azután persze kiderül, hogy a szétválasztás “azután” is elképzelhető. Bonyolult tartály és csőrendszerek, szivattyúk, keverők jelentek meg elsőre képzeletemben, mígnem ráeszméltem, dehát minden fel van már találva, szabadalmi bejegyzés No.00, cím: Klozet (budi, reterát stb.)

Manapság a tőzeget csak úgy elpocsékolják. Azáleát ültetnek bele úrhatnám háziasszonyok, rosszabb esetben eltüzelik, és áramot termelnek vele, amivel meg a drága vizetszivattyúzzák, hogy azután azzal összemosva az emberi lét egyik szükségességét újabb gépezetekkel kavarják és mifene, míg vissza nem jut a körforgásba. Drága és értelmetlen.

Elő kell venni a régi technológiát. A klozetot. Egy gödör, kis felépítmény, a többit elintézi a gravitáció. Azután tőzeggel keverjük, megforgatjuk, kidolgozzuk, kicsit pihentetjük (iszunk egy sört), majd petrezselyem levéllel díszítjük. Oszt mehet a kiskertbe, farmra, vagy a Szaharába.

 

Asszem megyek a bankba, amíg még megvan. Kiveszem a kis tőkémet, és veszek egy tőzeglápot. Lehetünk mi még akár budinagyhatalom ! Vesszen a globális angolvécé! Uniót Koreával

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük