Karmikum

Éreztem én mindig, valami hiányzik…valami megfoghatatlan, ám mégis nyugtalanító hiányérzet, néven nem nevezhető mélán kólia, némi demenciumtól áthatva.

Szőrösségtudatra ébredésem hajnalán egyszer a Körúton megállított egy vidám férfiú. Megfogta a vállaimat, és becses nevemet tudakolta, majd tanulmányozta kis ideig az arcom, a név kötelez- motyogta, azután kijelentette, nagy szar az egész, hanem az a kis pamacs ott az áll közepén, na, az nem semmi, az valami egészen unikum, s eképp eszébe jutva saját küldetése elkacsázott a legközelebbi kandeláberig. Szerintem a karmikumot látta, mint más az aurát.

Többet kellett volna törődnöm eme különös férfiú különös figyelmeztetésével. A karmikus küldetésről beszélek.

Karmikus küldetéstudathoz mindenféle hallucinogének mellőzésével a legegyszerűbben úgy juthatunk, ha nevünket számmisztifikáljuk. Egy táblázat segítségével a betűkhöz számok rendelhetők, a számok és gyakoriságuk pedig kódolja a küldetést, már csak ki kell kódolni. A kikódolást jobb szolgáltatók a táblázathoz mellékelik.(forrás:femina)

A párkapcsolatot mindennél előbbre tartó, nagy ambícióval rendelkező, másokat támogató, csak az elsőségre törő, erőteljesen szétszórt, napi teendőit fejben tartani sem képes csapatjátékos. Örök felfedező, szórakoztató, nyitott, önbizalom hiányos, ateista optimista. Némi kreativitással rendelkező anyagias , borúlátó pesszimista, akiben él a vágy egy tökéletesebb világra. A befolyásolható, saját tetteiért felelősséget nem vállaló stabil jellem mintaképe.

Ennyit magamról , jellememről, múltamról, törvényeimről és érdekes egyéniségemről….Mi a tanulság ebből? Nem tudom. De egészen bizonyos, hogy az ügy mögött tanulságos következtetések húzódnak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük