Category Archives: Giza

Találkoztunk Jézuskával

 Találkoztunk a Jézuskával… mondhatnám: be-beeee, de akkor túl óvodásnak tűnnék. A Jézuska 120 kiló volt, 170 centi, kékszemű és pisze orrú.

Kikelet extrákkal

 Úgy vagyok az őszi elmúlással, hogy jó volna, jó volna még egy picike a langyos, sárga-piros-pink-bordó napokból, de mikor már lehull a sok szép színes levél, megjönnek a téli tennivalók, és nem érek rá azon szomorkodni, hogy elmúlt a nyár, az ősz, és jön a zord tél, mert először is hol vannak már azok a zord telek?

Blunci

Szóval, akkor első napunk Bluncival.

Hajlandók vagyunk autóban utazni anélkül, hogy összehánynánk, stb. azt. Ahogy betettek, úgy kivettek. Kicsit féltünk, de úrrá lettünk rajta.

Böjtölök bakker..

… ateista létemre! … Brühüüüü! Kel​lett nekem rongybicikli fakerékkel! Gondoltam, végső nyugdíjba vonulásom előtt kissé fölgenerálozom magam. Körömcsicsálás után lenyúltam egy kupont fogfehérítésre, mert baromi fontos hogy az ember a teljesen fogatlan Kari faternak tetsszen Zalában. Neki aztán tényleg több füle van, mint foga, mert fül kettő, fog zéró. Na, mindegy is.

Joe

Most meg már nem tudom… milyen címet adjak ennek? Semmilyet. A következő Joe volt. Angliában. Feladta az aggokházi létet. Múlt pénteken elment. Első unokatestvérem volt. Már csak hárman vagyunk. Jo-Jo, a fia hazahozza a hamvait, a Hármashatárhegyen kell elszórni. Így akarta.