Archive for the ‘2007’ Category

Nostradamus

Előrehozott választásokról vízionált minap a Fidesz Tusnádfürdőn, avagy Nostramumus ki vagy? a lelkekben…

Dilibogyó

Ülünk vagy húszan a háziorvosnál. Nagyjából a fele csak gyógyszert jön íratni. Irénke begyűjti a taj-kártyákat meg a cédulákat, ki milyen gyógyszert kér, beviszi, s egyúttal bemegy egy vizsgálni való ügyfél is. Várunk. Irénke előkeresi a gépből a a bentlévő ügyfelet, szerencsénk van, már járt itt. S, amíg a doktornő vele foglalkozik, Irénke sorra kikeresi […]

Poli tológia

Csövet az ekékből !?  Kormánynegyed helyett csőgyárat akarnak.  A felvetés első részével már korábban is problémám volt. Ha már kell, én mindenképpen kormányzati egészet építenék.

Áramolás

Egy ideje kedvenc újságom a Théma. Ha helyi, akkor csak HelyiTéma, így mezeien fennkölt há nélkül. Főleg, mert a lap ingyenes, begyűrik a postaládámba, ha kell, ha nem, pechemre még senki sem lopta ki onnan.  Főszerkesztőjét méltattam már egy korábbi hitvallása alapján.

Macskanyelv

Az Earl Mindell féle “Vitamin biblia” könyvről már tettem említést másutt. Valahogy előkerült megint, más bajok után való keresgélés alkalmából, és a derék Earl a macskákról sem feledkezett meg bibliájában.

Bencsik blogjára bukkanva…-mindenkinek lehet szar napja, nem?

Vélemény

Egymilló évvel ezelőtt…Végtelen sor kígyózott a végtelenben. A végtelenül türelmes Teremtő fogadta vissza teremtményeit, akik -igen számosan lévén- végtelen hosszú ideig álltak sorba, hogy elébe járulhassanak.

Nők

“Húsz év múlva átveszik a nők a hatalmat a Földön.”   Volt már ilyen. Érdekes, hogy eddig a nők nem igazán érdeklődtek a világmindenség titkai, természeti törvények és egyéb műszaki dolgok iránt. A matriarchalis berendezkedések úgy múltak el kvázi hirtelen, ahogy a dinoszauruszok eltüntek. Ennek pedig valójában egyetlen oka lehetett, mégpedig az, hogy a nőknek, […]

Powered by WordPress and Bootstrap4