Archive for the ‘Nemblog’ Category

Rejtősködés

Régóta kísért a gondolat (egy meg bánt, de majd jól kipárnázom) ébren tartani azt a zseniális nyelvezetet melyet sokunk kedvence benaplózott Rejtőileg.

Kamupárt

Mostan, hogy kitört a zuborkaszezon, ideje, hogy komolyan vegyük magunk, és belefogjunk a pártépítésbe. Bélának mostanában nem sok hasznát veszem, részint mert folyton veszteséges, amikor meg nem volt az, akkor sem adta oda. Önként. A hasznot. De közösen azért használhattuk.

Emút8év

Fenti címmel elkezdtem írni egy összefoglaló félét, kirándulván egyúttal kicsit a WordPress blog világába is.

Álomhava

Télelő és Álomhava, a nap a Bak jegyébe lép. Ez az én időm. Szeretnem kellene. De nem szeretem a hideget.

Sziriuszi mesék

Megpróbálom komolyan venni ezt a sziriuszi históriát. Elvégre vannak tudományos feltételezések. Az UFO-król nem is beszélve. Szóval, bármi megtörténhet(ett)…

Fenntartható fejlődés

“A fejlõdés emberi fogalom. Az õstermészetre, a világegyetemre nem érvényes” Az 1770 m magas Pinatubo vulkán 1991. júniusában az évszázad legnagyobb vulkánkitörését produkálta, melynek során mintegy 20 millió tonna kéndioxid jutott a légkörbe.

Amfora művelet

Tetőzik a comcéd. Azaz tetőznek neki, no, nem a dagály miatt, csak mert végre szerette volna, ha tető van a feje felett, ami nem hull rám pala.

Bloggernek lenni

Blogger vagyok. Akármit is jelent. Mi is lenne a blog? Ma már annyira túlhaladta önmagát, hogy meg sem lehet határozni. Egy olyan nyilvános napló, amelyet azért írunk magunknak, hogy mások is elolvassák. Vagy hátha. Vagy gyermekkorunk deszkakerítésre krétázott kis jópofasága. Hü’je aki elolvasa. Tegnap még úgy gondoltam.

Powered by WordPress and Bootstrap4