Category Archives: 2013 éviek

Kapcsoltam

Tévét nézek. Vagyis, valójában tényleg, mert egy a készülék, egy a képernyő, amúgy fizikailag.

Temetni szegényes

Nem, nem az ismert Agatha Christie könyvecske címét írtam el. Csak szokás szerint ferdítek kicsit a felfordulás alkalmán.

Van valami

“Hamarosan elkészül Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című első nagyjátékfilmje, amely egy szerelmi bánatban szenvedő, frissdiplomás fiúról szól, aki úgy dönt, külföldre költözik.” (origo)

Távolnyugat

Amikor beteg vagyok, ráérek kicsit törődni az egészségemmel. Nem kell sehova menni, az ember csak törődik. Egyik helyről a másikra. Mert ilyenkor seholsem jó, a legjobb dögleni. Megint a távolkeleti gyógyászatnál kötök ki.

leHallgatni arany?

A WikiLeaks által közzétett, lehallgató-átjátszó központok helyszínét tartalmazó térképen a magyar főváros is szerepel.

Imaszakadtáig

A munka és az imádság együttes megtagadását nevezte meg Európa meggyengülésének okaként Ősötétsége.

Deo gloria

“Kormányunknak kimondatlanul is érvényes jelszava a Soli Deo gloria (Egyedül Istené a dicsőség), ez nemzet- és országépítő kormány, és ebbe az elkötelezettségbe beletartoznak a templomépítések is.”

Minden halállal

Úgy négy éve annak, hogy feltaláltam egy régi bajtársamat az iwiwen. Hamarost lettünk még páran.

Kulturális evolúció

“David Attenborough szerint az ember az első faj, amely véget vetett a természetes szelekciónak. Az evolúciót kulturális szintre tereltük.”

Média(t)örvény

Amint azt a Heti válasz c. elfogulatlan onlájnon olvashatjuk, látni valami fényt a készülő médiatörvény alagútjának sötétjében. Jön szembe a vonat…hihihi…Így, újra megjelenek én is, hisz nyitott kapukat döngetek.