Archive for the ‘2010’ Category

Mikuláscsomag

Olvasom a sajtóban, “December végéig minden, keresztféléves képzésre érvényes jelentkezést benyújtó regisztrációs csomagot kap.”

LisztFerihegy

“Az ötlet genezise szinte népmesei: mikor néhány éve találkoztam azzal, hogy a varsói repülőtér Fryderyk Chopin nevét viseli, több embernek elmondtam, és rákérdeztem, hogy nálunk miért ne vehetné fel Liszt Ferenc nevét a repülőtér.

Terminál

“Nem kérnek a sárgából a Terminál környékén lakók.” Eme főcímmel sokkol a kerülethelyi téma. Azért helyi, mert ezek se ismerik az ü betüt, meg a betürendet se. (gy.k.*- ez virágnyelven van..)

Gázolás

“Az izzók mentik meg a világot? Az ENSZ szerint az energiatakarékos izzók világméretű elterjesztésével a széntüzelésű erőművek negyedét be lehetne zárni, és globálisan dollármilliárdokat lehetne spórolni.”

Luca

Béla azt mondja, illene kapcsolódnunk az áhítathoz. Vagy bele. Közeleg a keresztyén ünnep, amilyen lassan megy ez nekünk, tán Luca széke is hamarabb elkékül.

Kocsedó

Most, hogy a Legfőbb Védelmező mégsem látszik annyira ragaszkodni korábbi tervéhez, na meg két hét alatt rend is lett és okafogyottá vált a dolog, ismét kíhívta magát valami derekasra. Visszaállítaná a sorkatonaságot.

Álmok

Ritkán álmodom. Lehet, hogy ez valami agyi alulműködés nálam, legalábbis Béla szerint. Szerintem pedig aludműködés. Nem azért aludunk, hogy álmodjunk, hanem hogy szervezetünk rendezze sorait, anélkül hogy közben ingerelnénk.

Hi(n)t(a)tan

Ismét előhúzta a minap a vezessük be a kötelező hitoktatást lapot Andrássfalvy Bertalan. Pedig ezért egyszer már felállították a kártyaasztaltól.

Powered by WordPress and Bootstrap4