Archive for the ‘2016’ Category

Pap app

Újabb, meglepő áldomás állomásához érkezett a hit biznisz, már ha lehetnek állomások a megnemállásban.

Okostojás

“Ezt árulja el az intelligenciádról, hogyan eszed a tojást.” Tudtam, hogy elébb-utóbb kíbújik a tojás a zsákból. Az ember újabb és újabb lépésekkel ismerszi meg énmagát. Nem kell többé a kizárólag a horoszkópra hagyatkozni, bár én amúgy is a gyerekeimre fogok. Azt a keveset.

Készültség

Orbán készül valamire – mi lesz velünk a népszavazás után? – latolgat valamelyik rémhírerjesztő. Hát, Ő lesz velünk. Másfelől, mivel előszeretettel azonosítja magát Magyarországgal – velünk – még az is lehet, hogy mi leszünk magunkkal. Általában jól elvagyunk magunkkal.

Keresztényüldözés

“Az amerikai Katolikus Hírügynökség nagyon örül, hogy Magyarország – elsőként a világon – kormányzati szinten foglalkozik a keresztények üldözésével.” (hvg http://hvg.hu/itthon/20160914_usa_katolikusok_keresztenyuldozesi_allamtitkarsag

Borozó

Borozót tervez nyitni közpénzből az MNB, érinti meg ingerküszöbünk a hír, majd bele borozongunk hallatán, merhát..

Disznófejü nagyúr

7,7 millió forint tartaléka van egy átlag magyarnak olvashattuk a minap az AP(*) hírügynökség tollából. Meg is kommentáltuk Tiborral, hogy ezexerint vagy átlag nem vagyunk, vagy magyar, dennek ellenére minket érdekel, hol a részünk, Béla gyanaxik is rám, hogy a háta megett gyűtöttem a matrácba.

Powered by WordPress and Bootstrap4