Archive for the ‘2008’ Category

Egy kis vulgár

Kezelőorvosom szerint költőien prosztatitisz. Pedig csak nem tudsz hugyozni.

v)Érző Alkotmány

” Érvelésünk szerint az alkotmány kiválóan alkalmas tervezet a nyomor előidézésére, hiszen az, hogy sikerül-e viszonylag boldoggá és büszkévé tenni az egyszerű embereket, maguknak az embereknek az erejétől függ – márpedig senki nem ír le olyan gyakorlati eljárást, amely a népet választott képviselői ellenében, erőssé teheti.”

Exigentia

“Kossuth ideái és eszméi miatt elbukott a Szabadságharc” – Asszem hiányoztam ott a történelem órán. Hogy van ez…?

Disznóság

Leves teszi a katonát. Ezen alapvetés állítólag Napoleontól származik. Nincs ezen mit vitatkozni, ő csak tudta, mit beszél. Hozzátenni sem tudnék sok mindent, legfeljebb annyit, hogy amikor ránk került a haza védelmének sora, ezen igazság annyiban módosíttathatott volna, hogy a babgulyás teszi a katonát. Jóllakottá. Hetente egyszer.

H)itélet

Bűnözők is készülnek Karácsonyra – olvasom valamék eltekintélyes lapunk aktuális postjának címsorában, ismét meggyőződve, hogy mindegy mi jelenik meg, lényeg, hogy maradjon elég hely a hirdetésnek.

Horoszkóp

“A mai Nyugaton…..újra feléledt az érdeklődés a legkülönfélébb homályos, anekdotikus, gyakran bizonyíthatóan téves tanok iránt, amelyek ha igazak volnának, minden bizonnyal érdekesebbé tennék az univerzumot, ha viszont hamisak, akkor olyan intellektuális felületességről, a rendszeres gondolkodás olyan hiányáról árulkodnak, és olyan energia pocsékolással járnak együtt, ami fönnmaradásunkat illetően nem túl ígéretes.”

Homo erectus

„Karácsony Ünnepünk, több tízezer éve!” címmel 2007. január 12.-én tanulmányt jelentettem meg a HunHír.Hu online közéleti napilapban.” (Akárki voltál, nem kellett volna(mondom én)..dehamár..)

Eszméletlen

A Szent Korona Tanról egyszer már megemlékeztem. Csak úgy tintaPacákosan, első blikkre. Gondoltam, maj\’ visszatérek és tematikusan feldolgozom, ha már úgy érzem, dereng egy-két lux az örök világosságból. És gondolhatjátok, mekkora kő esett le a szívemről, amikor rátaláltam a MAGYARázatra.

Powered by WordPress and Bootstrap4